.

.

YITI Haj, Hosszú Test, Göndör Copfos Paróka Szintetikus Mágikus Massza Körbe 20 Hüvelyk Hullámos Lófarok Kiterjesztését Klip a Haj Kiterjesztések a Nők (2#)

YITI Haj, Hosszú Test, Göndör Copfos Paróka Szintetikus Mágikus Massza Körbe 20 Hüvelyk Hullámos Lófarok Kiterjesztését Klip

HUF 673.65
Készleten

Hosszú Test Hullám Haj Hosszabbítás Mágikus Massza Paróka Szintetikus lófarok Klip a Haj Kiterjesztések a Lány, Hölgy, Nő. 100% behozott vezeték fiber magas hőmérsékletű ellenálló,lágy,természetes,többször használatos,mosható,lehet hullámos vagy kiegyenesített elektronikus haj stick alatt 140°C-on,de nem lehet festett.A legjobb szintetikus rost a legjobb fizikai tulajdonságai, megjelenés, szín, állag vagy nagyon hasonló az igazi emberi haj, zavaros, mint a valódi is.Ez a szabvány aránya,ami hasonló a természetes haj stílus, nagyon könnyen beleolvad a hairilar, hogy igazi emberi haj, zavaros, mint a valódi is.A kusza problémát meg lehet oldani a keverés lófarok, ecet, szódabikarbóna, víz, majd az áztatás néhány kondicionáló.Kösd fel a hajad, Készülj lófarok klip.A lófarok klip acél villa állt, hogy a felső gumi.Egyrészt rögzíti a lófarok hajháló, a másik kezét tördelve a felesleges lófarok körül.Miután tekercselés, javítás, néhány acél csapok.Termék Leírás : Szín : 1 B# Hossza : 20 cm Tömeg : 95 G Textúra : Hosszú Test Hullám Lófarok Anyag : szintetikus, magas hőmérséklet rost, Amit Alkalommal Lehet Használni?Lófarok kiterjesztés használható számos alkalommal például Buli, Esküvő, Daliy élet , Nyaralás stb.Rajta a lófarok kiterjesztést nem számít, melyik alkalom teszi, hogy a legfényesebb láng.Hogyan Viseld Ezt a Lófarok Kiterjesztését? 1.Hozzon létre egy lófarok segítségével a természetes haj, biztonságos használatával egy hajpánt. 2.Tedd a lófarokba a hajad zseb (jobb viselni egy csavar zsinór, ha a hosszú haj) 3.Csatolja combs a haj hosszabbítás lófarok, hogy a tetején a lófarok létre. 4.Egyrészt rögzíti a lófarok hajháló, a másik kezét tördelve a felesleges lófarok körül. 5.Miután kanyargós, a rögzített mágikus szalagot.Használja az extra pakolás lófarok körül a zenekar. 6.Fix a lófarok kiterjesztését a bob pin-kódot.

R

Hasonló termékek a kategóriában