.

.

Seprű Seprűt meg Lapátot Meghatározott Combo Áll a Por Pan Szél Bizonyíték, Seprű, Kefe Haza Rend Szervező a Háztartási Seprűt meg Lapátot Meghatározott Home (Stílus : A)

Seprű Seprűt meg Lapátot Meghatározott Combo Áll a Por Pan Szél Bizonyíték, Seprű, Kefe Haza Rend Szervező a Háztartási Seprűt

HUF 6150.60
Készleten

Helytakarékos, hogy a haza több rendet.Kicsi, de kényelmes : sarok kanapé is fel lehet tisztítani.Dömping szemét : kényelmes, nincs maradék port.Magas rugalmas ecset : kompakt, jó, közepes puha, anti-sztatikus, illetve a nem villog.Vastag ecset lágy, közepes, valamint képes elnyelni a kis részecskék.Könnyű összeszerelés, széles körben használt .. Beleillik a kő padló fából készült padló, nappali, utcai, erkélyes, szépségszalon, iskola, cég, kert, garázs, pet shop etc Product neve : Broomhint : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, hiba 0-5cm fog bekövetkezni.2. Kivéve elemek más, mint a termék jelenik meg a termék fotó.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be ezt a boltot, nem lesz sok termékeket a referencia.

R

Hasonló termékek a kategóriában