.

.

Védőtok AirTag, 2-Komponensű Valódi Bőr Tracker tartó, kulcstartó, Könnyű Cipelni AirTag Fedezni Kulcsok, Hátizsákok, Liner, Táskák, Pet-Gallér (BB)

Védőtok AirTag, 2-Komponensű Valódi Bőr Tracker tartó, kulcstartó, Könnyű Cipelni AirTag Fedezni Kulcsok, Hátizsákok, Liner,

HUF 943.65
Készleten

【Védő tok Kompatibilis】Bőr védőtok Apple Airtags, célja az Apple Airtags burkolata .Pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosít az összes funkciót, anélkül, hogy bármilyen beavatkozás. 【Anti-elveszett a Kulcstartó Design】A védőborítót, jön egy kulcstartót, ami könnyen csatolja a táska, pénztárca vagy a biztonsági öv hurok, akkor viszem a airtags mindenhol anélkül, hogy elveszítené őket. 【Hordozhatóság】A védőburkolat van egy kulcstartó, amely könnyen csatlakoztatható a táska, pénztárca vagy a biztonsági öv hurok, valamint a címke lehet végezni magával, de ez nem könnyű elveszíteni. 【Könnyen telepíthető】A kitett lyuk design mindkét oldalon nagyon kedvez a jel továbbítását, illetve humanizált telepítés.Csak tedd a címke a szilikon hüvely. 【Bőr-Barát】Bőrből, puha, kényelmes, karcálló, csúszásmentes; védeni a kulcskereső a hatása, le, karcolások.

R

Hasonló termékek a kategóriában