.

.

Kontaktlencséd Látás Érdekel, Tároló Dobozok ,Sakura kontaktlencse Esetekben Készlet, Tükör, Bot Kapcsolat, Csipesz (Rózsaszín)

Kontaktlencséd Látás Érdekel, Tároló Dobozok ,Sakura kontaktlencse Esetekben Készlet, Tükör, Bot Kapcsolat, Csipesz (Rózsaszín)

HUF 2521.80
Készleten

Úgy ragyog, mint a csillagok!szép, hasznos ajándékok nőknek, lányoknak.Anyag : kontaktlencséd kiváló minőségű ABS.prémium minőségű, biztonságos anyagok környezetbarát.hordozható, kis méretű, egyedi, szép, aranyos, ez egy kényes kontaktlencséd.Méret : 18.3"x18.3"x6.35".Tartozékok : kontaktlencse doboz egy tükör van csatlakoztatva , a kontaktlencséd, egy kapcsolat csipesz eszköz húzza ki a kapcsolatokat a lencse ügyet, majd egy névjegyet eltávolító eszköz, hogy vegye ki, majd tegye be a névjegyzékbe.jó puha vagy kemény lencse.jó irodát, vagy személyes használatra utazás, vagy szabadtéri tevékenységhez használja.Sakura kontaktlencséd Látás Érdekel, Tároló Dobozok ,kontaktlencse Esetekben Készlet, Tükör, Bot Kapcsolat, Csipesz, Jellemzők : 1. Ez a kontaktlencse doboz praktikus, ideális biztonságosan tárolni a lencsék. 2. Kontaktlencse dobozban lehet tárolni a kontaktlencse jól tartja lencsék a kiszáradástól. 3. 100% vadonatúj, jó minőségű, kontaktlencséd.Csomag Lista : 1 * tükör, , 1 * kontaktlencse doboz, 1 * csipesz, 1 * viselni rod a Figyelmet : 1. Tisztítsa meg a kontaktlencséd, valamint csipeszt a víz előtt, vagy befejezi. 2. Amikor a kontaktlencse tároló esetekben kell figyelni, hogy a jobbra-balra. 3. A szakértők szerint cserélje ki a kontaktlencse doboz 3 hónapig.

R

Hasonló termékek a kategóriában