.

.

Baba Szigetelés, Lágy Lökhárító Szalag, Sarok Biztonsági Védelmezők, Sarok Őrök Baba Bizonyíték áll Rendelkezésre a 8 Szín (Színek : Pink, Méret : 10M/32.8 láb)

Baba Szigetelés, Lágy Lökhárító Szalag, Sarok Biztonsági Védelmezők, Sarok Őrök Baba Bizonyíték áll Rendelkezésre a 8 Szín

HUF 11448.00
Készleten

【Anyag】A Bútor Biztonsági Lökhárító készült egy környezetbarát, biztonságos, puha, kiváló minőségű műanyag alapanyagok, hogy mérgező, a szag-mentes.Ez segíthet a babák, idősek sérülések elkerülése érdekében az éles, falak, asztalok.Győződjön meg arról, munkavédelmi, a csecsemők, idősek. 【Gyönyörű megjelenésű】Baba próbanyomat - Külső sarok ív kialakítás, védelem, biztonsági; a megjelenés texturált, míg a hozzá értelme a design, ez több, csúszásmentes, tartós. 【Öntapadó】Jön egy nem-jelölés patch, akkor illessze be az anti-collision szalag után tépte le a matricát, ami szervesen alakult, majd pedig határozottan tészta. 【telepítési lépéseket】1. Tisztítsa meg a felületet a sarokban a falon, ne feledje, hogy nem lesz víz foltok; 2. Távolítsa el a matricát; 3. Igazítsa a sarokban a falon, majd illessze egyszer; 4. Miután a tészta elkészült, nyomja meg az anti-collision sztriptíz, hogy az legyen, majd rögzítsük. 【Alkalmazandó jelenet】A lökhárító lehet használni, az asztal, a fal, bármi, ahol nem barátságos sarokban vagy edge, használható a fa, üveg, alumínium, kerámia, csempe, márvány, fém, beton, stb.Isten hozta nálunk!Boltunk számos stílust.Lehet menni a boltba, hogy keresse meg, a támogatást a legnagyobb motiváció.Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk, szeretném, ha boldog vásárolni!♥♥ Kibővítette, s megvastagodott anti-collision szalag Sötét barna , Sötét Kék , Világos barna , Sötét zöld , Világos zöld , Világos kék , Rózsaszín , Lila külső szélesség - 25×25×2,5 mm vastag (1 inch = 2.54 cm = 254mm), Puha műanyag (nem hab) 3 M/9.8 láb , 5 M/16.4 láb , 6 M/19.7 láb , 8 M/26.2 méter 10 M/32.8 méter Korai tanterem/óvoda/iskola/képzési központ/taekwondo hall/sport/család/bevásárlóközpont, valamint egyéb nyilvános helyeken Csak alkalmas egy 90 fokos derékszögű sarok telepítés.♥♥Meleg Tippek : 1. Lehetővé teszi, enyhe dimenziós különbségek miatt más kézi mérések.2. A termék érkezik belül 10-20 nap visszaküldhető 30 napon belül.

R

Hasonló termékek a kategóriában