.

.

GEEYU-huiyu Játékok Fa Fiatal Gyermekek Klip Gyöngyök Kirakós Klip Klip Zenei Képzés Baba Eszik, a Szem-Kéz Koordináció Korai Oktatás Játékok Gyerekeknek ( Szín : Clip Gyöngy Játék )

GEEYU-huiyu Játékok Fa Fiatal Gyermekek Klip Gyöngyök Kirakós Klip Klip Zenei Képzés Baba Eszik, a Szem-Kéz Koordináció Korai

HUF 5683.50
Készleten

1.Tanulni, fejlődni intelligencia közben hagyja, hogy a baba lesz egy kreatív mester. 2.A szín fontos a vizuális nyelv, a babák saját érzelmek színe. 3.Új műanyag frissíteni, megvastagodása. 4.Nem sorja, simább, anélkül, hogy fáj a kezem. 5.A szín, a cég pedig nem fakul.Anyag : wooden Product Kategória : Gyöngy Toys3 C konfiguráció kategóriában : fa játékok, 14 év alatti old Applicable kor : gyermek (4-6 éves)1.Tanulni, fejlődni intelligencia közben hagyja, hogy a baba lesz egy kreatív mester 2.A szín fontos a vizuális nyelv, a babák saját érzéseit, a szín-3.Új műanyag frissíteni, megvastagodása 4.Nem sorja, simább, anélkül, hogy fáj a keze 5.A szín, a cég pedig nem fade Excellent minőségű, avirulent egyszerűséget, a biztonság, egészség.

R

Hasonló termékek a kategóriában