.

.

Xudongliu Gumi -, Műanyag Rámpák, Autó Rámpák, Járda Lépés Szőnyeg, Hordozható akadálymentes Rámpa, Használt Garázsok, Közösségek, utak mentén, illetve Egyéb Helyeken (Méret : 100cmx25cmx8cm)

Xudongliu Gumi -, Műanyag Rámpák, Autó Rámpák, Járda Lépés Szőnyeg, Hordozható akadálymentes Rámpa, Használt Garázsok, Közösségek,

HUF 5778.00
Készleten

1. Erős teherbíró képessége : Ez a gumiból, valamint képesek elviselni, súlya 50tons, amely lehetővé teszi, a kocsi biztonságban. 2. Tér bump textúra : A lejtőn célja egy négyzet alakú dudor textúra, ami nagyban növeli a súrlódást, így a jármű nem könnyen csúszik. 3. Tömörítés-rezisztens alsó : Az alsó design több, tömörítés-rezisztens, valamint javítja a szolgáltatás élet. 4. Fenntartva lyuk pozíció : egyszerű, kényelmes kezelés, kényelmes telepítés. 5. Tartós : a gumi anyagok, magas hőmérsékletű ellenálló, nem félek a napfény, hosszú élettartam.Ha a lépcsőn, az otthon túl nagy kárt a gumik az autó, vagy a kényelmetlen a fogyatékkal élők számára a haza utazni, kérjük, fontolja meg a termékeket.Segítségével a járdára felhajtó segíthet járművek, targoncák stb.átmenet egy magasságban a talaj felett.Tartsa a kocsit attól, hogy sérült, ez is megkönnyíti az ön számára, vagy a fogyatékos, a családi utazni.termék információ : Szín : Black Size : 100cmx25cmx5cm, 100cmx25cmx6cm, 100cmx25cmx7cm, 100cmx25cmx8cm Material : gumi -, plastic Packing lista : Ferde lemez + támogató terjeszkedés screw Reminder : Mivel a kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba a 0-2 cm-es.Köszönöm a megértését.

R

Hasonló termékek a kategóriában